Sacramento chce hvězdu 76ers. Kings ale Foxe za Simmonse nevymění

14. 07. 2021, 18:30 » Spekulace - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
Philadelphie nedávno uvedla, že je ochotna naslouchat nabídkám na přestup Bena Simmonse. Cena je ovšem vysoká. Sixers na oplátku požadují hráče s All-Star potenciálem. Jedním z týmů, které se o australského reprezentanta intenzivně zajímají, jsou „Králové“ ze Sacramenta.

Kings pravděpodobně nabídnou balíček, který zahrnuje střelce Buddyho Hielda, forvarda Marvina Bagleyho a několik budoucích výběrů v prvním kole draftu. Podle jednoho ligového zdroje se Sacramento bude muset vzdát tří budoucích draftových voleb, podle druhého se zase potenciální přestup neobejde bez rozehrávače De'Aarona Foxe či mladého Tyrese Haliburtona! Zde je ovšem kámen úrazu - Kings za žádnou cenu nechtějí, ani jednoho z těchto hráčů vyměnit.

The Sacramento Kings are ‘highly unlikely’ to trade De’Aaron Fox in any deal for Ben Simmons, per @JandersonSacBee pic.twitter.com/okLH6dD1Jt

— NBA Central (@TheNBACentral) July 14, 2021

Přitom by se střelec z dálky Philadelphii náramně hodil, jelikož se v uplynulé sezóně umístila až na 23. místě v počtu nastřílených trojek a 27letý Hield patří mezi nejlepší trojkaře ligy (za posledních pět let si drží průměr 40,6 %). 22letý Bagley zase stále nenaplnil svůj velký potenciál a stále hraje tak trochu ve stínu Luky Dončiče, který byl vybrán až za ním.

Uvidíme, kam nakonec 76ers Simmonse vymění. Vedení stále doufá, že by to mohlo být za vysněného Damiana Lillarda do Portlandu.