PF 2021

31. 12. 2020, 10:00 » Novinky - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Milí basketbaloví fanoušci, naši čtenáři, návštěvníci NBASKET.CZ. Uplynulá sezóna 2019/2020 a i letošní 2020/2021 je jiná, než na kterou jsme zvyklí. Ve světě a nejenom v tom basketbalovém, došlo k hodně změnám a věříme, že do budoucna se veškeré změny projeví pozitivně.

Změny, které jsme pocítili i my všichni v redakci Nbasket.cz, jsou znatelné. Snažíme se jim čelit a věříme, že portál jako takový zůstane i po době koronavirové. Naopak, rádi bychom výrazným způsobem zkvalitnili celý web a na tom budeme pracovat celou sezónu 2020/2021.

Náš cíl je jasný. Přinášet vám ty nejaktuálnější informace a podrobné statistiky. Neradi si dáváme předsevzetí, ale naším snem je vám přinést pro sezónu 2021/2022 nový design portálu a s ním i mobilní verzi.

Pokud nás pravidelně sledujete a jste spokojeni s naším webem, který chceme i nadále rozvíjet, budeme jenom rádi, když se přidáte k naší komunitě a stanete se členem klubu Nbasket ZDE. Veškeré získané finance použijeme právě na vylepšení webu.

Jelikož pro vás chceme i v nadcházejícím ročníku a dalších ročnících poté přinášet ty nejlepší informace, stále hledáme nové redaktory - ZDE.

Závěrem nám dovolte vám popřát klidný zbytek tohoto roku, úspěšný vstup do nového roku 2021, ve kterém budete mít plno optimismu a splní se vám alespoň nějaká vaše přání.

Tým Nbasket.cz