Osobnosti NBA: Kobe Bryant

12. 02. 2020, 16:30 » Perličky - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Nbasket vám přináší kompletní servis ze světa NBA. Na našich stránkách najdete aktuální informace z této nejlepší basketbalové ligy světa, včetně livescore, kde můžete sledovat průběh zápasů s kompletními statistikami.

Nbasket.cz nabízí svým fanouškům o mnoho více - přehledně zpracované statistiky, tabulky divizí, konferencí a celé ligy, přehled všech zápasů, detaily jednotlivých hráčů. Na své si přijdou i milovníci komunikace, kdy mohou své názory publikovat v diskuzích a to hlavní diskuzi portálu nebo v diskuzích u jednotlivých článků nebo týmů.

Pro ty nejvěrnější fanoušky, kteří chtějí podpořit naší tvorbu a zároveň získat výhody na těchto webových stránkách, nabízíme klub Nbasket.

Velkou sekcí pro fanoušky je FAN ZÓNA, která v sobě obsahuje nejrůznější podsekce, kterými jsou Nbasket poradna, historie NBA, osobnosti NBA, pojmy NBA, stadióny NBA, vítězové NBA a trofeje NBA.

Osobnost NBA: Kobe Bryant

Kobe Bryant se narodil 23. srpna 1978 jako nejmladší ze tří sourozenců. Jeho rodiče ho pojmenovali po proslulém mase pocházejícím z japonského města Kóbe, které je inspirovalo na jídelním lístku, když ho očekávali v restauraci. Díky tomu, že otec Joe Bryant v NBA sám hrával, měl Kobe skvělé předpoklady stát se také profesionálním sportovcem. Od svých šesti let žil v Itálii, kam se „Jellybean“ z NBA přesunul. Během těchto let si zamiloval nejen basketbal, ale také fotbal, přičemž si později musel vybrat... pokračování zde