Plán B pro Knicks? DeMarcus Cousins!

27. 06. 2019, 13:00 » Spekulace - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
Fanoušci Knicks jsou jako na trní. Blíží se otevření trhu s volnými hráči. Zatímco před týdnem všichni v New Yorku oslavovali draftování RJ Barretta, tak za pár dní může být nadšení na Manhattanu ještě větší.

Knicks totiž "pronásledují" největší esa na letním trhu - Kevina Duranta, Kawhiho Leonarda a Kyrieho Irvinga. Získat klidně mohou dva z těchto tří nesmírně kvalitních hráčů, ale také nepřivést ani jednoho z nich. Takový je plán A. Nejcennějším úlovkem by zcela jistě byl Durant, který ale s největší pravděpodobností vynechá s vážným zraněním achilovky celou příští sezónu.

Přesto chce Kevina do svého týmu zlákat několik klubů, včetně New Yorku. Mezi nejvážnější konkurenty Knicks ale patří jejich sousedé z Brooklynu. Nets totiž chtějí také přivést dva hvězdné hráče. Naopak podle zdrojů "Yahoo Sports" z Durantova možného angažování prý vycouvala Philadelphie a Clippers. Ve hře je prý také varianta jeho ročního setrvání v Golden State, kde by podepsal maximální smlouvu, uzdravil se a podle jeho rozhodnutí byl následně vyměněn do klubu, kam by chtěl přestoupit. Warriors by ho tak neztratili pouze zadarmo a mohli by doufat, že si svůj přestup nakonec rozmyslí.

Pokud Knicks neuspějí s první variantou, tak se obratí na volného DeMarcuse Cousinse! Boogie by údajně mohl do New Yorku dostat lukrativní roční smlovu s následnou opcí. Plán B ovšem bude zahrnovat i další hráče, již nyní se mluví o Walkerovi, Rozierovi, Randleovi, Harrisovi, Vučevičovi a obou bratrů Morrisových.

Knicks may offer "considerable one-year" deal to DeMarcus Cousins if they miss Kevin Durant.

➡️ https://t.co/Exu7QxD5d2 pic.twitter.com/6vyGE91nfh

— Yahoo Sports NBA (@YahooSportsNBA) 27. června 2019