Spekulace: Kyrie Irving do Detroitu?

04. 08. 2017, 21:30 » Spekulace - Autor: David Kolář


(zdroj: Nbasket.cz)
V NBA probleskla zpráva nebo spíše spekulace, že se Detroit zajímá o Kyrieho Irvinga! Tuto informaci přinesl zdroj blízký organizaci Pistons, ale není to žádná velká novinka, jelikož o hvězdného rozehrávače Cavs se údajně přihlásilo až 20 týmů v lize.

Tuhle zprávu navíc potvrdil i hlavní trenér a prezident basketbalových operací Pistons, Stan Van Gundy. Zatím ale není vůbec jasné, jaký balíček hráčů a draftových picků zástupci Detroitu Clevelandu Cavaliers nabídli.

S velkou pravděpodobností by byl do výměny zahrnutý jeden z rozehrávačů - Reggie Jackson nebo Avery Bradley, avšak druhého jmenovaného by se Pistons jenom neradi "zbavovali".

Kavalíři by si dále určitě řekli o univerzálního forwarda Tobiase Harrise a zajímavým mladým hráčem by mohl být 21-letý Stanley Johnson. Pistons stále vlastní všechny svoje budoucí prvokolové picky a už dříve se spekulovalo o výměně Andreho Drummonda. Podle těchto zpráv není Detroit úplně spokojený se svou současnou sestavou a stále hledá nějaké vylepšení. Příchod hráče All-Star kalibru by mohl tým povznést na lepší úroveň, avšak Irving Pistons mezi svoje "vysněné" destinace zatím neuváděl...

Yes, the Pistons COULD trade for Kyrie Irving; NO it’s not going to happen https://t.co/xE6lEMe41k pic.twitter.com/kULDbAPM2I

— Zesty NBA Pistons (@zesty_pistons) 22. července 2017