Hledáme posily do redakce Nbasket.cz!

16. 01. 2016, 09:06 » Reklama - Autor: Nbasket.cz


(zdroj: Nbasket.cz)
Webové stránky Nbasket.cz, které informují své fanoušky a návštěvníky o nejlepší basketbalové lize světa, NBA (National Basketball Association), hledají posily do redakce portálu. Máte zájem podílet se na provozu jednoho z nejnavštěvovanějších portálů zabývající se výhradně NBA?

Jak roste zájem o naše stránky, rozhodli jsme se dát šanci novým tvářím, které by se chtěly realizovat a přispět k něčemu výjimečnému. Redakce Nbasket.cz není běžnou redakcí. Jednotliví redaktoři se znají osobně a každoročně se koná sraz redakce.

Zajímá vás basketbal a konkrétně zámořská basketbalová soutěž NBA? Jste schopni psát svoje úvahy na aktuální témata dějící se v NBA? Ovládáte alespoň pasivně angličtinu a rádi byste psali o nejlepší basketbalové soutěži světa? Máte zájem rozšířit náš tým? Napište nám!

Nemusíte být profesionálové. Důležité je na sobě pracovat, mít do práce chuť a obětovat tomuto koníčku kousek svého volného času v pravidelných intervalech (každý den, obden).

V současnosti hledáme jednoho, případně dva redaktory.

Třeba hledáme právě Tebe!

Naše požadavky
- pasivní znalost anglického jazyka (výhodou)
- přehled o NBA (historie výhodou)
- výborná znalost češtiny/slovenštiny, stylistická dovednost
- smysl pro zodpovědnost a preciznost (denně, případně obden se podílet na provozu portálu - schopnost napsat alespoň 2 články týdně)
- připojení k internetu
- mít účet na facebooku (velká výhoda)
- komunikativní, týmový hráč

Nabízíme
- podílet se na rozvoji jedinečného portálu o NBA, který disponuje online statistikami již v průběhu zápasů a nabízí nejrůznější statistiky, které nenajdete na jiných českých a slovenských portálech
- být součástí týmu, který má jeden cíl
- možnost se realizovat
- po zapracování i určité výhody a odměny

V případě zájmu pište na email pavel.nadrchal@nhlportal.cz! Do předmětu uveďte "Nábor redaktorů Nbasket - jméno příjmení". Dále přiložte jeden přeložený článek ze zahraničních zdrojů a odkaz na originál a k tomu jeden článek vlastní tvorby k aktuálnímu tématu. Každý článek by měl mít délku přibližně jedné strany A4 běžným písmem. Nezapomeňte napsat něco o sobě a proč si myslíte, že bychom měli dát šanci právě Tobě.

Prosíme, abyste dodržovali stavbu zaslaného emailu, v opačném případě se může stát, že vám nebude odpovězeno.

Děkujeme
Tým Nbasket.cz